Deprecated: Optional parameter $depth declared before required parameter $output is implicitly treated as a required parameter in /home/fietszaak/webie.nl/wp-content/plugins/wp-megamenu*/classes/class.wp-megamenu.php on line 456
Belang van het dragen van waterdichte werkhandschoenen - Webie voor internet/web inspiratie

Belang van het dragen van waterdichte werkhandschoenen

Belang van het dragen van waterdichte werkhandschoenen

Waterdichte werkhandschoenen in de bouw beschermen de vingers en handen tegen een breed scala aan verwondingen op de bouwplaats, van snijwonden en schaafwonden tot blootstelling aan chemicaliën en elektrische schokken.

Oorzaken van handletsel

Eén oorzaak van handletsel onderscheidt zich van alle andere: niet-naleving. Zeventig procent van de handletsels wordt opgelopen door werknemers die ervoor kiezen geen handschoenen te dragen. Redenen van werknemers om geen waterdichte werkhandschoenen voor de bouw te dragen, zijn onder meer het niet hebben van het juiste type handschoen (zoals de rubberen isolerende handschoenen die deel uitmaken van het uniform van een elektricien ), het niet hebben van werkhandschoenen die goed passen en zorgen dat de taak niet kan worden uitgevoerd. met succes worden voltooid terwijl je handschoenen draagt. Het dragen van handschoenen vermindert het risico op handletsel met zestig procent, maar zoals het bovenstaande duidelijk maakt, zullen bouwvakkers geen werkhandschoenen dragen tenzij ze goed passen en volledige bewegingsvrijheid bieden. De tijd nemen om ervoor te zorgen dat de handschoen goed past, kan het verschil betekenen tussen handletsel en het veilig uitvoeren van taken.

De juiste bouwhandschoenen kiezen

De uiteenlopende aard van bouwwerkzaamheden betekent dat geen enkel type handschoenen de handen van bouwvakkers beschermt tegen alle bedreigingen. In plaats daarvan is het belangrijk om handschoenen te kiezen op basis van de taak die de werknemer zal uitvoeren. Dit betekent vaak dat werknemers meer dan één paar handschoenen in hun gereedschapstas hebben, zodat ze altijd toegang hebben tot passende bescherming. Stel bij het kiezen van werkhandschoenen de volgende vragen:

• Met welke gevaren wordt de werknemer geconfronteerd? Werknemers die met beton werken hebben andere handschoenen nodig dan werknemers die met baksteen werken, die weer andere bescherming nodig hebben dan degenen die met elektriciteit werken.
•Hoe duurzaam zijn de werkhandschoenen? Overweeg hoe goed de handschoenen beschermen tegen gevaren en voor hoelang.
• Hoe goed passen de handschoenen? Overweeg ook het comfort van de handschoen, de aanraakgevoeligheid en of de werkhandschoenen de behendigheid van de werknemer verminderen.
• Hoeveel kosten de handschoenen? De kosten zijn natuurlijk altijd een factor. Houd er rekening mee dat de kosten van zelfs een kleine handblessure opwegen tegen de kosten die nodig zijn om de blessure te voorkomen. Koop werkhandschoenen van de beste kwaliteit die jij jezelf kunt veroorloven.

Kinder werkhandschoenen die je kunt gebruiken in de tuin

Kinder werkhandschoenen voor gebruik in de tuin zijn speciaal ontworpen om de handen van kinderen te beschermen tijdens tuinwerkzaamheden. Hier zijn enkele kenmerken en overwegingen:

1. Maat en pasvorm: Zorg ervoor dat je handschoenen kiest die speciaal zijn ontworpen voor kinderen, zodat ze comfortabel en goed passend zijn.
2. Materiaal: Kies handschoenen gemaakt van duurzame en ademende materialen, zoals katoen of nylon, om de handen van je kinderen te beschermen tegen vuil en scherpe voorwerpen.
3. Grip: Zoek naar handschoenen met een goede grip op de palm en vingers, zodat kinderen gereedschappen en planten gemakkelijk kunnen vasthouden.
4. Bescherming: Overweeg handschoenen met extra bescherming op de vingertoppen en knokkels om verwondingen te voorkomen.
5. Verstelbare sluitingen: Handschoenen met verstelbare sluitingen zorgen voor een goede pasvorm en voorkomen dat ze afglijden tijdens het werk.

Kinder werkhandschoenen

Onderhoud: Controleer of de handschoenen eenvoudig schoon te maken zijn, aangezien tuinwerk vaak vies kan worden.

Kinder werkhandschoenen zijn ideaal om kinderen te betrekken bij tuinieren en hen te leren over planten en de natuur, terwijl ze tegelijkertijd hun handen beschermen. Zorg ervoor dat de handschoenen van goede kwaliteit zijn en goed passen om de veiligheid en het comfort van je kinderen te waarborgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *