Webie voor internet/web inspiratie

Wij van Webie voorzien jullie wekelijks van een gezonde hoeveelheid internet/web inspiratie. Voor vrijwel ieder onderwerp komen wij met de allerleukste artikelen/blogs. Heelveel leesplezier toegewenst!

Huidtherapie voor een gezonde en stralende huid

/
/
/
39 Views

Huidtherapie is de juiste behandeling om je huid te laten stralen, fris en gezond te maken. De huidconditie kan veranderen door leeftijd, UV-blootstelling en luchtvervuiling. Deze factoren kunnen een droge huid, veroudering, acne en andere huidproblemen veroorzaken. Om de huid gezond te houden, moet je enkele huidbehandelingen uitvoeren. Afhankelijk van je klachten zijn er veel behandelingen waaruit je kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld gezichtsbehandelingen doen zoals hydrafacial, chemische peeling en foto-laser. Wat voor soort behandeling is dan geschikt voor jouw huid? Je moet overleggen met de dermatoloog om op basis van de huidconditie de juiste behandeling te bepalen.

huidtherapie-dermapen4

Chemische peelings behandeling

Een doffe en ouder wordende huid heeft een boost nodig die chemische peelings worden genoemd. Deze behandeling is ook geschikt voor de huid met littekens, acne, grove poriën en pigmentvlekken. Na het krijgen van een verjongings boost, zal je huid stralend en gezond zijn. Door het peeling proces wordt de bovenste laag van de huid verwijderd. Het kan de groei van nieuwe huidcellen stimuleren. Het resultaat van deze behandeling is zo fantastisch omdat de huid zichzelf kan herstellen. Je kunt deze stralende huid niet bereiken door huidverzorgingsproducten te gebruiken. Na deze behandeling mag je de huid niet blootstellen aan direct zonlicht of een zonnebank. Zo krijg je een optimaal resultaat en voorkom je huidpigmentatie. Ook wordt het aanbevolen om zonnebrandcrème met SPF 50 te gebruiken voor een betere UV-bescherming.

chemische peeling

Hydra gezichtshuid behandeling

Ouder worden heeft invloed op de conditie van de huid. De huid kan zijn vocht en glans verliezen. Deze aandoening wordt erger wanneer de huid wordt blootgesteld aan vrije radicalen en UV-licht. Om de gezondheid van de huid op de lange termijn te verbeteren, heb je mogelijk een Hydra-gezichtsbehandeling nodig. Deze behandeling reinigt het huidoppervlak diep. Het zal de oude huid exfoliëren en intense hydratatie toevoegen. Hydra-gezichtsbehandeling is de juiste behandeling om onzuiverheden zoals pigmentvlekken, verstopte poriën, fijne lijntjes en grove huidtextuur te verwijderen. Deze gezichtsbehandeling maakt een ongelijkmatige huidtextuur glad door de dode cellen te verwijderen. Na de behandeling heb je een gezonde, schone en stralende huid. Hydra gezichtsbehandeling is veilig voor elk huidtype. Ook als je een droge of vette huid hebt, is deze behandeling een goede optie. Je hoeft zich geen zorgen te maken over een rood gezicht na de behandeling. Zorg er wel voor dat je je huid voor en na de behandeling niet blootstelt aan zonlicht.

Foto Laserbehandeling

Deze behandeling is ideaal voor het versterken en verjongen van de huid. Huidveroudering kan rimpels en fijne lijntjes veroorzaken. Het kan ook de hoeveelheid collageen en cellagen verminderen. Als gevolg hiervan zal de huid kwetsbaarder zijn voor de schade. Laserbehandeling kan de diepste laag van de huid bereiken om alle huidproblemen te overwinnen. Foto Laser is effectief om acne, littekens, huidverslapping, rimpels, vergrote poriën, verouderde huid en ongelijkmatige huidtextuur te bestrijden. Door verschillende soorten huidtherapie te volgen die hierboven zijn genoemd, zal je huid gezonder, jonger en stralender zijn.

Aphrodite Clinic-logo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar